Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 

Η εταιρεία SCONTOBAZAAR.GR είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα εμπορίου, ιδρυθείσα το 2005 που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή μεγάλης γκάμας ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών κυρίως προϊόντων από χώρες της Ευρωπαϊκής ένωση και πώληση τους στην ελληνική αγορά και την Κύπρο. Από την ίδρυση της εταιρείας μας μέχρι και σήμερα εργαζόμαστε με γνώμονα πάντα την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή με προϊόντα εξαίρετης ποιότητας αλλά ταυτόχρονα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η δυνατότητα μας να εισάγουμε τα προϊόντα μας σε μεγάλες ποσότητες και ο σεβασμός μας στον καταναλωτή είναι οι παράγοντες που καθιστούν τις τιμές μας τόσο ανταγωνιστικές.

Κύριο μέλημα μας είναι η σωστή εξυπηρέτηση πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πώληση ώστε οι πελάτες μας να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από τα προϊόντα μας όσο και από τις υπηρεσίες μας.

Οι πολυάριθμοι ευχαριστημένοι πελάτες μας και η απήχηση που γνώρισε η σελίδα μας από τους πρώτους κιόλας μήνες της λειτουργίας της, είναι η ανταμοιβή μας και ο λόγος που προσπαθούμε να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και να γινόμαστε όλο και πιο ανταγωνιστικοί στις τιμές μας.

Η κεντρική μας αποθήκη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον Ασπρόπυργο και διατηρούμε και υποκατάστημα στην Κύπρο, ενώ είμαστε και σε διαδικασία δημιουργίας νέων υποκαταστημάτων σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Με ένα υπερσύγχρονο logisticscenter στον Ασπρόπυργο, με υπερσύγχρονα συστήματα WMS και ERP για τη διαχείριση των αποθεμάτων και το σωστό προγραμματισμό των παραγγελιών, και με δίκτυο πιστοποιημένων εγκαταστατών σε όλη την Ελλάδα, η SCONTOBAZAAR.GR παρέχει πρωτοποριακά, αξιόπιστα προϊόντα που καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες και καταναλωτές.

Διακινώντας συνολικά 1000+...κωδικούς ευρείας γκάμας προιόντων, οι οποίοι είναι σε απόθεμα, έχουμε τη δυνατότητα να παραδίδουμε οποιαδήποτε παραγγελία, μέσα σε διάστημα από 24 ώρες μέχρι και 7 εργάσιμες ημέρες σε ολόκληρη την Ελλάδα, ανάλογα με τον όγκο και την φύση των προιόντων.

Η υποστήριξη και η εξυπηρέτησή σας αποτελούν στρατηγικό στόχο για όλους εμάς στη SCONTOBAZAAR.GR

Γι’ αυτό και εμπλουτίζουμε διαρκώς το εύρος των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, εξασφαλίζοντας τις εγγυήσεις και τις πιστοποιήσεις για τη δική σας ικανοποίηση, οικονομία και ασφάλεια.

Η οργανωτική, τεχνική και οικονομική υποδομή της SCONTOBAZAAR.GR και κυρίως τα εμπειρότατα και πάντα πρόθυμα στελέχη της, σας προτείνουν τις καταλληλότερες λύσεις για τις ανάγκες σας.

Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα για τις μελέτες και έχοντας ως γνώμονα τον άνθρωπο, τους χώρους του και το περιβάλλον, η SCONTOBAZAAR.GR αποτελεί τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας σε κάθε σας βήμα.

(our services Logistics Management)

Τα γραφεία SCONTO BAZAAR:

RED HORSE TRADING ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ 21, ΑΘΗΝΑ, ΤΚ: 10441

ΑΦΜ: 801680258, ΔOY: Δ' ΑΘΗΝΩΝ

ΣΑΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε' 73, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΤΚ: 52100

ΑΦΜ: 173156402, ΔΟΥ: ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

A.G.S. BAZAAR ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε

ΛΕΩΦ. ΣΥΓΓΡΟΥ 196, ΑΘΗΝΑ, ΤΚ:17671

ΑΦΜ: 802010285, ΔΟΥ: ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

A.G.S. BAZAAR LTD (CY)

ΣΟΥΛΙΟΥ 14, ΓΡΑΦ:101, ΑΓΛAΝΤΖΙΑ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΤΚ:2102, ΚΥΠΡΟΣ,

VAT: 60007578L

AGS BAZAAR S.R.O.

Dandova 2619/13, Horní Počernice, Prague 9, 193 00, Czech Republic

VAT:  CZ 19510080

SKG BAZAAR S.R.L. 

239 Calea Dorobantilor st, 4th floor, office no. 18., district 1, Bucharest, 010567, Romania

VAT: RO 46980964

WEBSUNSET LTD

Strovolou 77, STROVOLOS CENTER, 2nd floor, flat/office: 204, Strovolos, Nicosia, 2018, Cyrpus

VAT: 10400518X


                                                                                  

fgfg_1.jpg

Με εκτίμηση

Η ομάδα του

SCONTOBAZAAR.GR

                                                                                                                                                          

                                                                                                                       

                                                                                                       


Κορυφή