ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Τα προϊόντα έρχονται στο χώρο σας με Courier ή με υπάλληλο της εταιρείας μας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο του προιόντος στον εκάστοτε υπάλληλο κατά την στιγμή της παραλαβής. Η αντικαταβολή  δεν εχει επιπλέον χρέωση.

2) ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή' ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε με ασφάλεια να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα VISA, VISA ELECTRON MASTERCARD κατευθείαν στη σελίδα μας. Η ηλεκτρονική μας πλατφόρμα πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλούς χρήσης πιστωτικών καρτών μέσω του secure server του site μας.

3) ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ Ή ΜΕΣΩ WEB BANKING

Μπορείτε να καταθέσετε κατευθείαν το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Σε αυτήν την περίπτωσή παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα του προιόντος και τον χρόνο παράδοσης.  Εφόσον ενημερωθείτε και καταθέσετε στον λογαριασμό μας την αξία του προιόντος πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με email σκαναρισμένο ή σε φωτογραφία, αναφέροντας το όνομά σας, το τηλέφωνό σας  καθώς και τον κωδικό, την ονομασία του προιόντος και τον αριθμό παραγγελίας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

Αριθ. Λογ/σμου: 504 508 983 24 48                                         

IBAN: GR51 0172 0450 0050 4508 9832 448


Κορυφή